64808898 ads@optus.no

Digital betaling

Optus Finans leverer sømløse betalingsløsninger for din bedrift. La Optus Finans ta seg av betalingen, slik at du kan gjøre nettopp det du er god på! Vi tar alt av kredittrisiko.

Trygg, rask og fleksibel løsning

Dine kunder er opptatt av at du har en trygg, rask og fleksibel betalingsløsning. For ikke å gå glipp av salg, bør du tilby flere betalingsalternativer. Optus Finans hjelper deg med å finne riktig løsning for din bedrift.

Kort

De fleste nordmenn foretrekker fortsatt å betale med kort på nett. Vi håndterer betalinger med Visa, Mastercard, Diners, Maestro, American Express og Dankort.

Apper og digitale lommebøker

Stadig flere betaler med apper eller digitale lommebokløsninger som Vipps, Swish, MobilePay og Apple Pay. Med våre løsninger kan du tilby dette til dine kunder.

b

Faktura og delbetaling

Med Optus Finans kan du tilby faktura og delbetaling, uten selv å måtte vente på betalingen. Vår bankpartner håndterer prosessen og tar kredittrisikoen.

Abonnementsbetaling

Med abonnementsbetaling kan du tilby dine kunder automatisk betaling ved faste intervaller, som igjen sikrer faste, gjentagende inntekter til din bedrift.

La kundene din bestemme

Optus Finans tilbyr mer enn 40 ulike betalingsmetoder. De fleste nordmenn foretrekker å betale med kort på nett, men det er økende etterspørsel etter app- og Wallet-betaling med Vipps, Swish, MobilePay og Apple Pay. Andre igjen ønsker faktura eller delbetaling. Vi gjør det mulig for deg å la kunden bestemme.

Gode betalingsløsninger

Fornøyd bedrift

Øk konverteringen på nettsiden din

Mange nettbutikker går glipp av transaksjoner på grunn av en unødvendig komplisert eller mangelfull betalingsløsning. Vi hjelper deg med å gjøre det enkelt for kundene dine å betale på deres foretrukne måte.